Bästa Organizern 2021 – Bäst i test Organizer

Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar för babyv.se, jollyroom.se, babyland.se, bonti.se, elodiedetails.com och babyshop.se

Med en organizer kan du ta med dig mer packning och leksaker på upptäcktsfärder med barnvagnen. Detta gör således att du kan vara mer förberedd för både blöjbyte och väderförändringar. Tack vare organizers praktiska fördelning och konstruktion, kan du hålla allting som tas med mer organiserat. Det enda du behöver bekymra dig om är hur stor organizer som är det allra bästa valet för dig och du planerar att använda den. Vi har rannsakat marknadens utbud för att hitta den bästa organizern 2021. Vi har även valt ut de mer utmärkande modellerna för att du ska kunna göra ett skräddarsytt val.

BarnXpertens Bästa Organizern 2021 - Bäst i test

5/5

Vinnaren

Den vinnande modellen Brilliant från varumärket Elodie Details har en stilren design och anpassade fack, som gör förvaring på barnvagnen betydligt enklare. Flera olika avdelningar gör det lätt för dig att hålla allting organiserat, samtidigt som väskan är väldigt rymlig och enkelt kan bäras med. Detta gör att du inte behöver basera valet efter hur din barnvagn ser ut.

I jämförelse med andra skötväskor på marknaden har den utformats för att vara mer diskret och här även försetts med en praktisk dragkedja, som håller allting säkert på plats. En stor fördel med denna modell är även att du enkelt kan trä handen genom väskan, för att på så vis ha båda händerna fria för att kunna ta upp ditt barn ur barnvagnen på ett mer säkert sätt.

Brilliant har försetts med en ögla, som gör att du kan hänga upp skötväskan när du byter blöja i skötrummet. Detta ger dig också en bättre åtkomst av alla saker som behövs för att underlätta bestyret. Letar du efter en funktionell och mer diskret organizer, som har en anpassad rymlighet så rekommenderar vi att du kikar vidare på Elodie Details Brilliant.

 • Ögla för upphängning
 • Material: 100% polyester
 • Flera fack
 • Praktiskt bärhandtag
 • Diskret design
4.8/5

Thules utvecklade organizer Sport Double är särskilt utformad för dig som ofta befinner dig på språng. Den har en konstruktion som gör att den är kompatibel med Thules barnvagnar Urban Glide Double, Chariot Lite 2, Chariot Sport 2 och Chariot Cross 2.

Denna organizer är utformad med två stycken mugghållare och är mycket enkel att installera på barnvagnen. Mugghållarna gör det möjligt för dig att bära med både en kopp kaffe till dig och vald dryck till ditt barn.

Väskan har utformats med flera olika fack och en praktisk dragkedja för att du ska ha enkel åtkomst till dina tillhörigheter. Ett perfekt val för dig som gillar att gå långa promenader och gärna vill kunna ta med dig det allra nödvändigaste. Organizerns tillverkningsmaterial gör den enkel att rengöra och torka av efter användning.

 • Flera fack
 • Enkel att rengöra
 • Utrustad med 2 mugghållare
 • Passar flera Thule barnvagnar
 • Enkel att montera
4.7/5

Organizern från Britax har en genomtänkt konstruktion som gör att den passar i princip samtliga enkelvagnar, oavsett form eller varumärke. Detta i kombination med att modellen säljs till ett mycket överkomligt pris, gör att den är ett passande val för samtliga föräldrar.

Modellen kan enkelt monteras på barnvagnen och rymmer en hel del tillhörigheter. Praktiska förvaringsmöjligheter som är uppdelade mellan olika fack, gör att du kan hålla din medtagna packning mer organiserad. Två fack är särskilt designade för att du ska kunna förvara medhavd dryck på ett enklare sätt.

Organizern från Britax är tillverkad i ett stabilt material som är enkel att hålla ren. Formen på väskan gör den även mer diskret på barnvagnen. Ett mycket prisvänligt val som gör utflykter eller promenader till dagisfröken enklare.

 • Stilren design
 • 2 fack för dryck
 • Diskret design
 • Bra förvaringsmöjligheter
 • Passar de flesta singelvagnar
4.6/5

Om du letar efter en kompakt, men ändå rymlig organizer som är enkel att haka fast på barnvagnen rekommenderar vi Thules modell Sleek Organizer. Denna multifunktionella modell gör att du kan medta dina tillhörigheter på ett mer praktiskt sätt. Den är dessutom kompatibel med de flesta barnvagnar.

Skötväskan kan sedan hakas av från barnvagnen om du behöver ha tillgång till skötväskans innehåll när du byter blöja eller ammar ditt barn. Kombinationen av organizer och skötväska gör att du inte behöver investera i två olika val, vilket sparar dig en hel del slantar.

Sleek Organizer har utrustats med både in- och utvändiga fickor för att du ska kunna förvara olika typer av tillhörigheter. Handtagen som skötväskan är försedd med ger dig ett skönt grepp och två fria händer för att du ska kunna lyfta upp ditt barn mer säkert.

 • Passar de flesta barnvagnar
 • Bekväma bärhandtag
 • In- och utvändiga fack
 • Bra förvaringsmöjligheter
 • Mer kompakt modell
4.5/5

Anpassningsbara organizern från varumärket The Buppa Brand har en större form som gör att du kan rymma fler tillhörigheter. Inkluderad avdelare gör att du kan justera de inre facken för att väskan ska vara mer skräddarsydd för dig och dina önskemål. Organizern fäst enkelt fast i din barnvagn med ett kardborreband som kan justeras efter storleken på din vagn.

För att du ska kunna förvara din mobil, nycklar och viktigare tillhörigheter på ett mer säkert sätt har väskan även försetts med en dold innerficka, som stängs med hjälp av en dragkedja.

Två större avdelningar inuti väskan passar utmärkt för förvaring av flaskor och en mindre yttre avdelning med dragkedja kan avlägsnas, för att du ska kunna bära med dig det allra nödvändigaste utan att du behöver bära på hela skötväskan.

Skötväskans design är väldigt stilren och är ett perfekt komplement till din vagn. Om du prioriterar design och funktion så är detta valet för dig.

 • Mindre avtagbar yttre väska
 • Justerbara fästen
 • Passar samtliga barnvagnar
 • Flyttbar avdelning
 • Dold inneficka
4.5/5

Organizern Buggy från varumärket Fillikid är ett utmärkt val för dig som letar efter en organizer som även fungerar lika bra som en mindre skötväska. Tack vare modellens konstruktion kan den enkelt hängas fast på din vagn och rymmer det mesta du behöver för längre dagar utanför hemmet.

Skötväskan har en större avdelning och en mindre invändig väska i mesh, som snabbt kan avlägsnas och bäras med.

En utmärkande sak med denna modell är att den säljs tillsammans med flera praktiska tillbehör. Däribland en nappvärmare, nappbox, skötdyna och ett längre axelband som gör att Buggy Organizer är enkel att transportera. Då väskan fästs på barnvagnen med hjälp av kardborreband passar den samtliga barnvagnar och kan justeras för att sitta stadigt på plats.

 • Avtagbar meshväska
 • Flera inkluderade tillbehör
 • Prisvänlig
 • Längre axelrem
 • En större avdelning
4.5/5

Den diskreta och lättanvända modellen Buggy Buddy Organizer är ett perfekt val om du letar efter en prisvänlig och mycket funktionell organizer. Denna modell har ett större fack som rymmer både blöjor, leksaker och andra nödvändigheter som du kommer att behöva när du befinner dig utanför hushållet. En liten och nätt design som trots detta rymmer väldigt mycket.

Ett särskilt isolerande fack för mat och dryck håller allting nära till hands, samtidigt som det gör det enklare för dig att hålla allting organiserat. Praktiska kardborrespännen gör det enkelt att fästa skötväskan på barnvagnen och passar de flesta modeller. Buggy Buddy Organizer är ett prisvänligt val som är mer kompakt.

 • Mindre design
 • Justerbara karborrespännen
 • Isolerande fack för mat och dryck
 • Bra förvaringsmöjligheter
 • Enkel att montera

Bästa Organizern 2021

Vad är en Organizer?

En organizer är uppbyggd för att du ska kunna förvara fler tillhörigheter på vagnen. Tack vare smarta fästen kan de oftast justeras för att passa just din vagn och ett stort utbud gör att du kan välja en modell som är tillräckligt stor för att rymma allting som du behöver. En organizer finns med eller utan bärhandtag, vilket gör att du kan välja ett passande val för dig.

Vem behöver en Organizer?

Om du ofta tar med dig barnvagnen på promenader eller besök i staden, kommer en organizer att kunna ersätta både handväska och skötväska. Organizern fästs enkelt på barnvagnen och ger dig snabb åtkomst till dina medtagna tillhörigheter. En organizer är därför en nödvändig investering om du vill slippa kånka runt på en tung skötväska och har begränsat med utrymme under barnvagnen. En organizer är perfekt när du behöver ta med både ombyte och det som behövs för att underlätta blöjbyte utanför hemmet.

Skillnaden mellan en Organizer och Skötväska?

En organizer är väldigt snarlik en traditionell skötväska, men har oftast en något mer kompakt form som trots detta ger dig bra förvaringsmöjligheter. Fördelen är också att de flesta organizers kan användas med eller utan vagn, vilket gör denna variant mer multifunktionell än en traditionell skötväska. Det är dock viktigt att den modell du väljer är anpassad efter din vagn och har en tillräckligt stor packvolym för att vara skräddarsydd för dig och ditt barn.

Vad ska man tänka på när man ska köpa en Organizer?

För att du ska kunna göra ett bra val är det några saker som du bör ha i åtanke vid valet av organizer. Storleken och vilka typer av barnvagnar modellen är kompatibel med har särskild betydelse, då det är viktigt att den kan fästas i din barnvagn och sitta stadigt på plats. Organizern bör där vara utformad med smarta fästen som kan justeras efter just din barnvagn.

Förvaringen har även det stor betydelse och det är viktigt att den delas av med antingen flera olika fack eller en avdelare som gör att du kan hålla dina tillhörigheter mer organiserade. Desto fler fack som organizern är utrustad med, desto fler möjligheter till förvaring har du och desto fler saker kan medtas på dina utflykter med barnvagnen. En bonus är även om modellen som du investerar i har en inbyggd ficka eller dold ficka med dragkedja, där du kan förvara dina mer värdefulla tillhörigheter som nycklar, mobil och kontokort.

För många är en organizer någonting som både en handväska och större skötväska kan ersättas med. Den ger dig goda förvaringsmöjligheter och håller alla tillhörigheter samlade. Men när du väljer vilken modell du ska investera i är det viktigt att du har din vardag i åtanke, för att valet ska vara skräddarsytt för just dig. Kommer du endast använda organizern tillsammans med din barnvagn eller behöver den även kunna hakas av och bäras med för att underlätta bestyr i skötrummet? Om så är fallet, behöver organizern även vara utrustad med stabila bärhandtag eller en bärrem som gör att du har båda händerna fria.

Hur vi valde topplistan

När vi valde ut produkterna för topplistan var det några saker som vi hade särskilt i åtanke. Målet var att topplistan ska vara relevant för samtliga föräldrar och det var då viktigt för oss att inkludera de mer utmärkande modellerna av organizers i flera olika prisklasser. Samtliga är designade med en god packvolym och funktioner som gör hanteringen mycket enkel. Men du kan sedan själv välja en modell som är skräddarsydd för just din användning. För att hitta information om organizers valde vi att jämföra våra egna val med andra recensioner och utlåtanden om marknadens olika organizers. Faktorer som pris, tillverkningsmaterial, rymlighet och hantering var några saker som vi särskilt baserade topplistan på. Utöver detta var vi även noga med att ha kundrecensioner och andra åsikter i åtanke. Information som vi fann särskilt gynnsam kom bland annat från hemsidor som Allt om Barnvagnar och blogginlägg från bland annat Johanna Kajson.

Sammanfattning

En organizer som är anpassad efter dig och dina önskemål kommer att underlätta dina utflykter eller promenader med barnvagnen markant. En organizer är särskilt utformad för att kunna hakas fast på barnvagnens handtag och ger dig bra förvaringsmöjligheter, för att du ska kunna ta med allting som är nödvändigt för att underlätta blöjbyte och amning.

Fördelen med organizers är också att de har en mer kompakt form, i jämförelse med traditionella skötväskor. Men kan tack vare handtag och bärrem enkelt avlägsnas från barnvagnen, för att du ska kunna ta med innehållet in i skötrummet och ha allting nära till hands.

Vår topplista inkluderar modeller i lite olika former och varianter för att du ska kunna hitta ett passande val, oavsett budget.

Referenser/ källor

Liknande inlägg

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.